Bu Sayı
Editör'den
Güncel
Ekonomide büyüme rekorlarına rağmen kayıtdışı ekonominin giderek artması, son derece olumsuz ve endişe verici
Narin'den Germir'e modern ilköğretim okulu
Tekstilciler Kayseri ve Çerkezköy'de İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi kuruyor
Tekstil sektörü gümrük istiyor
Gündem
Tekstilciler Çin'le işbirliği arayışında
Ücret Garanti Fonu kuruldu
Ayın Konusu
2005K sendromuna hazır mıyız?
Değerlendirme
Çin'e karşı, Kalite-Teknoloji-Verimlilik
2004 ilk yarıyıl değerlendirmesi
Aslını arayan kilimler
Eğitim
S.D.Ü. Tekstil Mühendisliği Bölümü Penye İplik Uygulama İşletmesi Açıldı
Hukuk
Toplu sözleşmedeki ücret zammını düşürme
(Karar İncelemesi)
ENGLISH
Summaries in English |
Güncel
Okulun açılışını Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik yapacak
Narin'den Germir'e modern
ilköğretim okulu

Sendikamız Yönetim Kurulu Başkanı Halit Narin, doğum yeri Germir köyüne yaptığı ziyaret sırasında duygulu anlar yaşadı.
Yönetim kurulunun aylık toplantısına katılmak üzere bu kez Kayseri'de bir araya gelen sendika yönetim kurulu üyeleri ile baba ocağı Germir'e giden Halit Narin, 15 yıllık aradan sonra geldiği köyünde sevgi gösterileriyle karşılandı.
Halit Narin köy meydanındaki karşılamadan sonra, 700 milyar lira bağışlayarak babası ve annesi adına yaptırdığı ilköğretim okulunu ziyaret etti. Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Halit Narin, okul yöneticileri ve köyün ileri gelenleriyle sohbet ederek ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Okulu gezerek öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri ile sendikanın üst düzey yöneticilerine Germir'i gezdiren Halit Narin, mezun olduğu ilkokul ile doğduğu evi ziyareti sırasında duygulu anlar yaşadı. Narin, merhum babası Nurullah Narin ve annesi Pakize Narin adına yaptırdığı İlköğretim Okulu'nun 1400 metrekarelik alan üzerinde iki katlı olarak inşa edildiğini, 16 derslikli okulun modern ünitelerle donatıldığını söyledi.
Baba ocağı Germir'e okul yaptırmanın gurur ve sevincini yaşadığını söyleyen Sendikamız Yönetim Kurulu Başkanı Halit Narin, "Okul inşaatı geçen Mayıs'ta başladı, Ekim ayı başında bitti. Milli Eğitim Bakanı Sayın Hüseyin Çelik'in katılımı ile açılış yapacaktık, ancak açılış törenini Sayın Çelik'in isteği üzerine ileri bir tarihe erteledik. Binayı ilk kez görüyorum. Çok beğendim. Köyümün çocuklarına okul yaptırarak eğitimlerine katkıda bulunmak benim için gurur vesilesi olmuştur" dedi.
|