UTİB Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe AR-GE Projeleri Arıyor

17-04-2017

“UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi”, 27-28 Nisan 2017 tarihlerinde, BUTEKOM Ar-Ge Merkezi Dosab’da gerçekleştirilecektir.

Dokuzuncu “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi” uluslararası düzeyde, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından, 27-28 Nisan 2017 tarihlerinde, BUTEKOM Ar-Ge Merkezi Dosab’da gerçekleştirilecektir. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ortaklığı, BEBKA Organizasyon Ortaklığı ve TÜBİTAK destekleriyle düzenlenen organizasyonda sanayi-üniversite, sanayi-sanayi, üniversite-üniversite, sanayi-araştırma, kurum-üniversite ortak proje önerilerine yer verilecektir.
 
Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği vasıtasıyla Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü ‘nün  yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatın sürdürülebilir  kılınması amacı ile Ar-Ge projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, yerli-yabancı üniversite öğretim üyeleri ve Ar-Ge Merkezleri ile Teknopark araştırmacıları bir araya gelecektir.
 
Sektörümüzün Ar-Ge altyapısına destek sağlamak amacı ile Ar-Ge Pazarı Zirvesine projeler beklenmektedir. Yapılacak proje başvuruları için ayrıntılı bilgiye aşağıda yer alan linkten ulaşılabilir.
http://www.utibargeprojepazari.com

Diğer Haberler